Verhuur Medela Symphony en Ardo Carum

We verhuren de Medela Symphony en de Ardo Carum. Je kunt tot 22.00u telefonisch of via app contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbaarheid van de kolfapparaten. Onze telefoonnummers zijn 06 -464 90 465 ( Ineke) en 06 – 484 17 484 (Kirsten). Bij het ophalen van de kolf nemen we indien nodig het gebruik ervan met je door. We bespreken ook de huurvoorwaarden. Neem je een identiteitsbewijs mee? 

Medela Symphony 

Huurprijs per dag: € 2,45 per dag 

 + de eenmalige aankoop van een kolfset maat S, M, L of XL

€ 28,00 voor enkelzijdige set

€ 37,00 voor dubbelzijdige set

Uitleg over de maatvoering van de kolfsets vind je onderaan deze pagina. Verhuur Medela kolf

Deze professionele volautomatische elektrische kolf is speciaal voor ziekenhuizen en de verhuur en voldoet aan alle hygiene eisen.

De kolf is hierdoor ideaal voor het optimaal opgang brengen én onderhouden van de borstvoedingsproductie, als je kindje dit nog niet voldoende kan, in het kraambed, of vanwege bijvoorbeeld de ziekenhuisopname van je kindje.

Deze kolf heeft twee programma’s waarbij het eerste programma het zuigritme van je kindje in de eerste dage nabootst en zorgt voor een optimale start van de productie. Het tweede programma is bedoeld voor de opvang en het opgang houden van de productie. Dit programma heeft een tweefasen systeem voor het stimuleren van de toeschietreflex en onderhouden van de productie.

De zuigkracht is naar eigen keus in te stellen.

Een uitgebreide instructie krijgt u bij de verhuur.  

Bel: 06 – 464 90 465

Ardo carum

Huurprijs per dag: € 2,45 per dag

+ de eenmalige aankoop van een kolfset: 

€ 39,00 dubbelzijdige set maat M 

+ evt € 7,95 voor twee inzetstukken S

en/of + evt € 15,95 voor borstschild maat XL met inzetstuk maat L

Uitleg over de maatvoering van de kolfsets vind je onderaan deze pagina. 

Ardo Carum huurkolf

Deze professionele volautomatische elektrische kolf is speciaal voor ziekenhuizen en de verhuur en voldoet aan alle hygiëne eisen.

De kolf is ideaal voor het opstarten van de borstvoedingsproductie en het onderhouden van de productie, als je kindje dit nog niet voldoende kan, in het kraambed of vanwege bijvoorbeeld de ziekenhuisopname van je kindje. 

De kolf is persoonlijk in te stellen naar eigen wens in zowel de frequentie van het zuigen als de zuigkracht. De kolf heeft een tweefasen systeem welke v oor het stimuleren van de toeschietreflex en onderhouden van de productie.

Met het speciale sensitieve programma is deze kolf heel geschikt voor pijnlijke en gevoelige tepels.  

Een uitgebreide instructie krijgt u bij de verhuur. 

Bel: 0646490465


Over de kolfsets van Medela

37 ,00
Medela Symphony kolfset

Medela gebruikt de volgende maatvoering van de kolfsets (en losse kolfschilden): maat: S (21mm), M (24mm), L (27mm), XL (30mm) en XXL (36mm). De kraamverzorgende of verpleegkundige in het ziekenhuis weet vaak wel welke maat bij je past. Waar naar gekeken wordt is de diameter van je tepel – niet van je tepelhof, of je borst. Om te weten of je de goede maat hebt, heeft Medela een instructiefilm gemaakt. Vraag gerust om hulp. 

Kolfschilden zijn ook per stuk te koop. Deze enkelzijdige sets zijn handig wanneer je altijd aan één kant tegelijk kolf.

Wanneer je na je aanvankelijke kolf huurperiode een kolf gaat aanschaffen, past deze Symphony kolfset helaas niet op een andere Medela kolf. De Symphony kolfset is, met een tussenstuk, wel te gebruiken bij een Horigen kolf. Zie onze pagina kolfapparaten.

Over de kolfsets van Ardo

39 ,00
Ardo Dubbele kolfset

De Ardo dubbele afkolfset is standaard uitgevoerd met maat M (26 mm) borstschilden.

Een juiste pasvorm van je borstschild is belangrijk. De kraamverzorgende of verpleegkundige in het ziekenhuis weet vaak welke maat bij je past. Er wordt gekeken naar de diameter van je tepel – niet je tepelhof. Vraag gerust om hulp.

Ardo heeft naast de standaard maat M losse inzetschilden of opzetschilden met verschillende maatvoeringen. Alle schilden zijn dubbelzijdig.

  • Inzetstuk S (22mm): 7,95
  • Borstschild XL (31 mm) met inzet L (28mm): 15,95
  • borstschild XXL (36 mm): 8,95
  • optiflow inzet stuk (26mm) is een zacht, flexibel inzetschild passend op borstschild XL: 16,95

Met de aanschaf van een conversieset (een losse motor) kan je van de huurset een complete Ardo Calypso, dubbelzijdige kolf maken, voor later naar het werk bijvoorbeeld. Zie onze pagina kolfapparaten.